Isnin, 24 Februari 2014

Atkins Ej : Ada lebih 30 Resepi menanti anda para ATKINERS



Ada 30 lebih resepi... nnti rajin2 singgah yea.. baru sempat save 29... yang lain lom save..

cukup kot korang nak ulang2 makan selama fasa induction ni...

selamat beratkins


9 ulasan:

Aku Bukan Penulis Tegar berkata...

tq for the recipe....nanti upload lagi byk2 ek.....

ejdeejasmi berkata...

@ABPT

inshallah if ada kelapangan.. xjadi masalah.. nnti rajin2 singgah n tglkan jejak ye...

happy atkins

JaSSNaNi berkata...

salam kenal.. follow sini terus.. :)
sebab nampak atkins menu.. takde la terfikir2 nak makan apa.. asyik dok ulang makan benda yang sama for 2 weeks kan.. hmmm.. nanti bila beratkins boleh follow menu ni.. tq

ejdeejasmi berkata...

@jassnani

silakan jass... inshallah nnti saya akan sentiasa update...

ejdeejasmi berkata...

@jassnani

silakan jass... inshallah nnti saya akan sentiasa update...

FARAH deeb berkata...

Wahh... Bagus, bagus. Hehe...

ejdeejasmi berkata...

farah:

tq sharing is caring

Ayu azmir berkata...

nak belajar jugak ni macam mana nak DA

ejdeejasmi berkata...

ayu

boleh jom amalkan cara hidup sihat bersama DA