Khamis, 21 April 2011

Pesta Panjut Sempena Keputeraan Sultan Perak

Sangat syok hbis..best kerja tempat baru ni..mcam2 aktiviti aku join..xmacam tempat lama...xingin aku nk join pun...kalau join pun as photographer yg PAKSA RELA jea,...ehehee..skrg duk sini hati pon ada tenang...dan jiwa pun nyaman...

kliks kerja pun ok dan yg penting dorang semua havoc gila...ehehehe..so seawal 2 minggu dorang dah bertungkus lumus menyiapkan panjut sempena Keputeraan Sultan Perak.so aku join minggu2 terakhir jea...susun pelita,masukkan minyak dan gantung2...memang penat hbis tapi enjoy...so layankan gambo2 ni yea...nak tahu lebih dan tgok lebih leh usha kat FB aku...

Masukkan minyak lam pelita

ni PPD Kuala Punya Team...
Proses pemasangan bermula
susun pelita time

Ni Majlis Daerah Kuala Kangsar punya Team


bunga api
orang kuat team kami
ni bomba punya...yang nilah juara

so ucapan tahniah pada team Bomba kerana menang .......


http://www.emocutez.comapa-apa pun acara ni leh erat kan hubungan sesama manusia...yehaaaaaa

Rabu, 13 April 2011

Perak baham Kelantan 4-0

semangat kesukanan bola sepak makin menebal...eheheh..ayat xleh blah ler kan...semalam dengan semangat waja sewal kul 6.15 dah mula gerak g stadium..takut xde parking...last2 sampai stadium parking kena lak byar rm 2.00..ceh ambik kesempatan lak dorang ni...

so sesampainya parking dh mula nmpak nk penuh..pas parking my en suami beratur beli tiket..orang masa tu mmg ramai dah sangat...hari pun nmpak mendung jea.so kitorang decide nak masuk awal sebab nk duk bawah bumbung...xnk kena hujan...

semangat waja en somi ni...siap pakai jersi perak lagi

tu my en suami ngah beratur beli tiket..si isteri tukang snap gmbo jea...ehehe
Penyokong pasukan Kelantan pun ada...tapi time ni dorang kool jea lagi..sbb dorang yakin kelantan akan menang kot..ekekek

penonton baru sikit
pemain dah masuk dan ready tuk lagu Negara Ku


malam tadi hati memang berdebor..bukan sahaja takut kalah tapi takut lah jugak ngan penyokong kelantan nanti gaduh...tapi separuh masa pertama semua kool...walaupun perak dah lead 2-0....so penyokong kelantan pun semua senyap jea..gong dorang pun senyap..ehehehe

separuh masa kedua last2 minit xtahu sapa yg mula dulu tgok2 dah ada penyokong kedua2 pihak bergaduh..isk cam budak2 lah deme ni..menakutkan orang lain jea...kot yea pun fanatik bola xyah la gaduh cmtu...

hakikat kalah menang kan adat bertanding...so enjoy lah perak 4 kelantan 0. cam tak pecaya jea kelantan leh kalah....perak memang terbaik dari segi pertahanan dan gol keeper dia memang the best lah..love you lah

dan paling bangga 2 orang pemain asalnya dari gerik...si syazwan jersi no 6 tu adik kawan aku merangakap jiran tetangga...ekekek dan si wan husin lak kecik2 dulu duk main basikal jea kat umah dia..orang kampung aku..so all the best tu all pemain perak....









http://www.emocutez.com

Selasa, 12 April 2011

suka PRINT kan? sila lah PRINT lagi

saya tahu DIA suka sangat datang Blog saya ni..awat rindu saya eh?..ngaku lah..eheheh ada saya kesah....pergi mampos ko nk rindu aku ke nak SPY aku ke?..ingat aku TAKUT sangat kat KO ke GIPANG?!!!

ko suka PRINT kan Blog aku ni..Print lah banyak2...jangan lupa tampal sekali kat papan kenyataan kat sana?....TERASA ke?,... ada aku mention nama ko ke?...xde kan?..so JANGAN PERASAN sangat yea....

Muka dah la macam stokin busuk yang kalau campak lam sungai perak pun blom tentu ikan2 akan hidup...Hahahahahah (gelak jahat)...

ok ni aku ATTACH gambar "KERJA BAIK" yang ko buat...ko print yea...jgn lupa bgitahu JPN sekali...apa aku tulis.....leh la dorang tgok "Kerja Baik" yang ko dah buat ni....mana tahu tahun ni ko dapat ANUGERAH PEKERJA TERBILANG...ko xlayak dah dapat ANUGERAH PEKERJA CEMERLANG sebab aku rasa ko kena dapat lebih dari ni...

ko kan pekerja DEDIKASI, BAGUS, PANDAI UAT KERJA, SELALU BACA PEKELILING (sampai komputer xyah buh password)..hahahaha..KO LAH paling PANDAI sekali...WELLDONE DUDE!!!...



softboard tu harta sekolah...yg skru driver tu harta aku..asal duk luar?...
Tu softboard aku yang ko patahkan dan ko campak buang...tu semua aku lekatkan sijil2 kursus induksi aku..kursus BTN dan segala mak nenek kursus..asal ko patahkan GIPANG?!!
situ aku lekatkan BILIK SERVER dan tanda DILARANG MASUK...nape ko koyak dan BUANG?!!!
Dinding tulah SOFTBOARD yang aku lekat segala sijil2 aku..ko patahkan dan Sijil2 aku buang dalam timbunan sampah...ko yg perangai macam SAMPAH..ko yg layak duk lam TONG SAMPAH tu tahu?!!!



http://www.emocutez.comso ko puas hati kan?...KO PRINT lah yang ni lak...jangan lupa buat surat iringan dan Lampiran...hantar terus ke JPN...sekian

Isnin, 11 April 2011

Apa itu VCO? korang cuba baru korang tahu

KEBAIKAN VCO

- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut Regular semula PMS anda Sistem penghadaman lebih baik
- Kesuburan
- Mengurangkan minyak up to 70% Kurangkan rasa senggugut
- Batuk dan Selsema cepat hilang
- Mengurangkan tidur berdengkur

Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil Selain bagus untuk kulit.kesihatan dalaman dan luaran. VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin.

Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, Vco tiada side effect sbb dia bukan ubat. it's simply a great supplement.

Setakat ni based on testimoni2 pengamal VCO, ada 3 orang dah bjaya hamil. Alhamdulillah..rezeki itu semuanya datang daripada Allah, tetapi kita jugak kene berusaha untuk mendapatkan sesuatu perkara yang baek.

Pengambilan VCO atau virgin coconut oil/minyak kelapa dara keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyallah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan.

CATALYST juga adalah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL.Pengambilan vco bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga sangat-sangat digalakkan kerana vco juga berfungsi sebagai agen pelincir.


http://www.emocutez.commoh2 beli ngan den...mmg bagus tuk kulit yg muda remaja...selain kebaikan seperti diatas..ehe :)