Selasa, 26 Julai 2011

tq VCO yg memang cun..cunlahhhhhhhhhh

sebelum..see my kulit penuh ngan parut jerawat yang dah hitam..berkat tangan gatal duk picit..ehehe

sekarang..saya mampu tersenyum semula..hikhik



tq tq very much VCO (Virgin Coconut Oil). ehehehe..sebab mengembalikan kulit kepada asal...eheee..dulu emi memang ada masalah jerawat.xtahu dah nak buat camner..macam2 dah buat..siap bertukar krim tapi masalah tetap sama..ehehe..orang kata perubahan hormon..maybe juga...tapi yang nyata sekarang tidak lagi..eheeee

banyak dah perubahan yang nampak..kulit tak kering..period pain pun dah hilang...muka berseri2...ehehe..pastu period pun dah xsangkut2 lagi...steady...

ada jugak 2 3 pelanggan VCO dah pregnant..sbb dia mengembalikan hormon bagi stabil semula...moga di permudahkan jugak untuk emi...

so emi nak ucapkan terima kasih pada VCO


ni lah penawarnya

http://www.emocutez.comemi jugak stokis di daerah kuala kangsar...sapa nk beli leh la contact emi yea..murah2 sahaja dan sangat berpatutan....

3 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

blh la cuba.... muka pakcik nih dah macam dinding sekolah rendah sebelah rumah nih.... huhuhu mengerutu....

su a.k.a adik jtkpk berkata...

kak emi....bpe harga ye????ape khasiat ye????

babysyahirah berkata...

oiitt..aku nk try la...bape rm sekotak? t sms aku bleh? tina-0195583967