Rabu, 1 Jun 2011

Burung Marah lawan Babi Hijau


hahahaha dari segi tajuk dah leh tangkap maksud sebenar...halla awatlah nak taip panjang tajuknya kan?..cakap ler angry bird kan senang.....ehehehe

xnak cakap angry bird nak jugak tulis cam di atas tu..hikhik....

so bagi pengguna aplikasi android,iphone tentu si babi hijau ni xasing lagi bagi kome semua kan?..tapi kesian kan bagi pengguna selain dari tu...yelah xmampu nak beli oooo...uhuhuhu

ritu emi ada download 1 dari mana entah..lupa dah link dia..tapi dia plug in jer..leh buh lam pc dan created 1 shortcut buh kat desktop..so leh main...tapi untuk windows 7...Vista maybe boleh kot...xpasti..tapi XP xboleh dia jadi error...xtahu ngape..

tapi emi prefer main kat galaxy tab lagi..sbb touch screen kan..kalu guna pc kena pakai mouse pastu aim pun jadi xbtol..ehehehe...

so kali ini emi nak share satu lagi web yang anda leh main angry bird ini.....


tapi pastikan anda dah install browser Chrome kat pc anda...untuk mozilla belum jumpa lagi...yg ni khas untuk pengguna chrome sahaja...ehehe...bukan saja leh main secara ONLINE...tetapi OFFLINE jugak...so selamat membunuh babi hijau yang jahat tu....

selamatkanlah telur burung2 tersebut.


http://www.emocutez.comselamat ber"angry bird"

1 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

huhuh pakcik dah main... dah habis level... letih juga perasaan...huhuh