Khamis, 21 April 2011

Pesta Panjut Sempena Keputeraan Sultan Perak

Sangat syok hbis..best kerja tempat baru ni..mcam2 aktiviti aku join..xmacam tempat lama...xingin aku nk join pun...kalau join pun as photographer yg PAKSA RELA jea,...ehehee..skrg duk sini hati pon ada tenang...dan jiwa pun nyaman...

kliks kerja pun ok dan yg penting dorang semua havoc gila...ehehehe..so seawal 2 minggu dorang dah bertungkus lumus menyiapkan panjut sempena Keputeraan Sultan Perak.so aku join minggu2 terakhir jea...susun pelita,masukkan minyak dan gantung2...memang penat hbis tapi enjoy...so layankan gambo2 ni yea...nak tahu lebih dan tgok lebih leh usha kat FB aku...

Masukkan minyak lam pelita

ni PPD Kuala Punya Team...
Proses pemasangan bermula
susun pelita time

Ni Majlis Daerah Kuala Kangsar punya Team


bunga api
orang kuat team kami
ni bomba punya...yang nilah juara

so ucapan tahniah pada team Bomba kerana menang .......


http://www.emocutez.comapa-apa pun acara ni leh erat kan hubungan sesama manusia...yehaaaaaa

Tiada ulasan: