Rabu, 13 April 2011

Perak baham Kelantan 4-0

semangat kesukanan bola sepak makin menebal...eheheh..ayat xleh blah ler kan...semalam dengan semangat waja sewal kul 6.15 dah mula gerak g stadium..takut xde parking...last2 sampai stadium parking kena lak byar rm 2.00..ceh ambik kesempatan lak dorang ni...

so sesampainya parking dh mula nmpak nk penuh..pas parking my en suami beratur beli tiket..orang masa tu mmg ramai dah sangat...hari pun nmpak mendung jea.so kitorang decide nak masuk awal sebab nk duk bawah bumbung...xnk kena hujan...

semangat waja en somi ni...siap pakai jersi perak lagi

tu my en suami ngah beratur beli tiket..si isteri tukang snap gmbo jea...ehehe
Penyokong pasukan Kelantan pun ada...tapi time ni dorang kool jea lagi..sbb dorang yakin kelantan akan menang kot..ekekek

penonton baru sikit
pemain dah masuk dan ready tuk lagu Negara Ku


malam tadi hati memang berdebor..bukan sahaja takut kalah tapi takut lah jugak ngan penyokong kelantan nanti gaduh...tapi separuh masa pertama semua kool...walaupun perak dah lead 2-0....so penyokong kelantan pun semua senyap jea..gong dorang pun senyap..ehehehe

separuh masa kedua last2 minit xtahu sapa yg mula dulu tgok2 dah ada penyokong kedua2 pihak bergaduh..isk cam budak2 lah deme ni..menakutkan orang lain jea...kot yea pun fanatik bola xyah la gaduh cmtu...

hakikat kalah menang kan adat bertanding...so enjoy lah perak 4 kelantan 0. cam tak pecaya jea kelantan leh kalah....perak memang terbaik dari segi pertahanan dan gol keeper dia memang the best lah..love you lah

dan paling bangga 2 orang pemain asalnya dari gerik...si syazwan jersi no 6 tu adik kawan aku merangakap jiran tetangga...ekekek dan si wan husin lak kecik2 dulu duk main basikal jea kat umah dia..orang kampung aku..so all the best tu all pemain perak....









http://www.emocutez.com

1 ulasan:

hafiz berkata...

Score Yob Score...