Rabu, 19 Januari 2011

Tempahan Bantal

Thanks Pn Bella sbb order ni..
dan jugak promote kerja tangan emi
t jangan segan2 order lagi yea...

Puan bella ni order xsilap 2 minggu lepas..maaf sedikit lewat banyak que dari customer yang lain..so semalam last touch lah katakan..ehehe
so jap lagi nak pos dah
hope puan bella dan en suami suka yerk

pstttt: tahu tak sapa yang sumbatkan fiber ni?..my en suami la...ehehe...thanks sbb dia sudi membantu isteri dia yg memang xmenang tangan ni...haisshhh
esok2 dah ada anak adakah kita akan uat kerja ni lagi?..
urmssss ehehehhe



http://www.emocutez.combest bila kerja kita di hargai....

6 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

nanti blh buat utk pakcikdotblogspotdotkom 1 ye... uhhuuh

ejdeejasmi berkata...

boleh jea.....ehee

ferdaus berkata...

lawa..
yg gini bape hengget?

ejdeejasmi berkata...

firdaus yg ini rm 50 per set...90% jahit tgn 10% jahit mesin...

nescafe_ais berkata...

cantik la...bleh order ni...

ejdeejasmi berkata...

nescafe: silakan..leh order kat email ni selendang_delima85[at]yahoo[dot] com