Isnin, 3 Januari 2011

Hutang yang di tuntut

salam entri kali ini sangat syiok..ngeeee bajet ko hot sangat kan....eekekekke

ok aku sebenarnya ambik upah uat blog orang secara sambilan..xde la bajet pandai sgt...buat tapak jea pastu aku akan past menda tu kat owner dia

sepanjang dah buat blog ni...xde pulak aku ni jahat nk masuk balik orang tu then ubah apa2 isi customer...sepanjang aku buat segala password and email sekali jea akan aku ambik...aku jenis xmenghafal..takut silap nnti..so tiap kali tuan tanah nak suh aku buat,,aku akan mintak email dan password dorang sekali lagi...ehehe...btol2 pelupa

kali ini aku jumpa ngan customer yang btol2 uat aku hangin...dia suh aku buat blog untuk bisnis jual kucing parsi and lain2..

aku xreti sngt pasal jenis kucing ni...eheheh...pastu aku buat la..dah decide harga dia setuju then bermula lah proses menyiapkan blog tu...murah sgt aku ambik sbb bukan susah pun lagi pun guna blogspot jea...aku ambik semperna akunya edit banner,edit widget dan masa aku tu jea

pastu dia dah la cerewet nak mampus,kadang2 smpai hilang pertimbangan aku rasa...aku lak yg hot tapi xpernah melenting kat dia sebab aku pegang prinsip
"customer always right"


then dari bulan 9 aku siapkan..masa aku banyak terbuang kat situ jea...xpe la aku no hal punya selagi xde kerja aku leh buatkan..
sepanjang dia suruh buat dan siap sekali jea aku mintak dia bayar..dia leh pulak bagi alasan dan janji nk bayar...
sampai rini yang hado... tak jugak membayarnya...
siap removekan aku dr FB dia..ok fine aku senang jea ngajor....kita tgok jea la..ko nk malu tahap smpai mana kan?>>>>!!!
so jom la kita terjah blog ni...semua aku dh remove..aku tgl menda yang senang2 dia nk ingt jea http://bellsroszcats.blogspot.com/
maruah ko jugak kan....
>http://www.emocutez.com moral of d story : Hutang sampai mati kena langsaikan....

3 ulasan:

joijoi80 berkata...

emi..dasyatnya ......tp hati2la cara ko omel kat blog tu..nanti bukan2 dia buatnya plak..

lgpun bisnes mmg la adat kena tipu jadikan pengajaran..so lain kali buat deal@ surat perjanjian dan ambik deposit dalam 30 persen ke sekurang2nya dptla sedikit dr tak dpt apa2 kan

ejdeejasmi berkata...

insyallah xde pape..aku xambik deposit pun sebab kenal cam kawan2 jugak..tapi aku geram sangat dia asik dolak dalih...

Lina Rahim berkata...

hai thanks singgah di my blog..salam kunjungan balas..