Isnin, 10 Januari 2011

Fasha berbikini dah mintak maap..haiii senang nya artis kan

haii lama btol xbuh entri dengan gambo kan?... rini buh entri ngan gambo...artis kontrobasi paling tip top...ehehe...xsuka xsuka pun still follow dia lam twitter gak kan?.. suka tengok dia berlakon tapi attitude non ado..ehehe

Klik Gambo tuk pembesaran

dia dah mintak maaf dan admit tu mmg dia..bguslah kan? setence artis pasti akan ckp tu super impose la apa kejadah la...teknologi la...orang skrang dh pandai la beza gambo teraniaya atau TERsengaja sendiri...polah Lu pikir lah sendiri..aikkkk termasuk pulak...ehehe

nak jadi artis la...bila uat salah ngaku salah then mintak maaf pastu kata janji xnak ulang kesilapan semua orang tak sempurna....paling selamat no komen...eheheh best kan jadi artis..nak jugak lah tapi sebelum nk jadi artis kena pk 40 hari ada x gambo xsenonoh pernah add kat mana2?..eheh t mana tau syok2 popular lah sangat tetiba ada gmbo ngah menari dangdut lak..wakakakak..dah kena cakap "ada orang nk bunuh karier saya" susah tu nk susun dan pikio ayat...ehee

haishhh xsudah 2 si fasha ni...xpelah bagi lah dia peluang idup enjoy t dah 60 tahun kalau panjang umur takde kesio (kata orang perak) nk nengok dah..masa tu si jejai pasti akan kata " yang tolong iron bju sikit" kedut dah banyak la...ekekekke golak guling2...btol idok

masa tengah muda ni biokan lah dia..kita doa lah dia supaya terbuka pintu hati dia nk bersopan santun pulak





http://www.emocutez.comdoakan lah terbaik buek dio..lorh termasuk pulak loghat nogori...1 malaysialah katakan

3 ulasan:

anita_hanapiah berkata...

mcm2 la si fasha ni ye..
pn ejdee ada tag utk u tau

dotblogspotdotkom berkata...

oooo itu le bakal menantu encik ramli yee.....

kesian encik ramli.... hampir seluruh tubuh badan nye di tonton oleh orang ramai......

ntah le...

ejdeejasmi berkata...

anita: okeh insyallah

pakcik: urmss biasalah apa lagi istimewa tubuh badan pada yang HAK..xde apa2..semua org dh tgok cuma xleh rasa jea..ekekke