Isnin, 10 Januari 2011

Angel liena anak siapa?..watie elite kah?

salam anda salute...

tetiba mood beralih dari AJL ke Melodi... petang semalam kusyuk2 tengok melodi wahid,fafau dan dira jadi hos tetiba hangat isu Angel liena si budak 13 tahun ni...

kesian kan?..cari mak dia..mak dia artis yang tak nak ngaku dia anak..dah la mak dia buat dosa dengan berzina dan lahirkan anak,pastu taknk bertanggungjawab pulak

tak berani nk tuduh artis mana?..dari tengok gambar yang berulang2 di tayangkan tu pun still xnmpak artis mana..tapi yang terkantoinya si Melodi ni boleh pulak uat tajuk "ANAK WATI"...ceh...susah2 ko blur pastu tajuk xleh blah kantoikan...wakakaka apa pun benggong..

if watie sedang tengok pasti ngah panas bontot ni..kalau ko xsalah watie ko saman je TV3 tu...ehe..

si anak ni comel jea...kalau korunk pandai carilah dia lam FB ada jea budak ni...siankan dah la pompuan pastu mak dia buat camtu..

banyak dah blog2 gosip kata itu anak wati..wallahualam..hanya ALLAH dan tuan badan jea tahu

watie ni memang suka berahsia..tengok lah pada anak yang dulu tu..xngaku ada anak sekali tuhan balas anak jatuh kondo kan mengelabah nangis kata anak...apolah ko ni...ngaku jea la ko ada anak xrugi pun...

orang lain ada anak berjaya jea...sebab orang lain ada hubungan sah ko?...ada anak dengan hubungan xsah tu yang ko malukan?????...aisheh marah betul aku....ehe..yela anakkan anugerah ALLAH..aku yang hari2 minta anak ni pun ALLAH belum Makbulkan...ko yang dah ada anak xnak ngaku pulak...WTH...lah....

oklah...hari ni TERgosip pulak..ekekke.


http://www.emocutez.comp/s: kalau anak ko baik ko bertaubat..dah la ko buat dosa pastu ko abaikan tanggungjawab,,...dosa yang 1 belum terampun ko tambah2kan lagi..

3 ulasan:

joijoi80 berkata...

ingat tak kes..dia memandu dgn mabuk dulu..tahun bila yek... pastu dia bawa diri ke singapura.. lama gak.. masa dlm group elite lg

dotblogspotdotkom berkata...

tak tengok la plak melodi ....maklong le... tv kat rumah nih tak sihat.. huhuhu

ejdeejasmi berkata...

joijoi80: yg tu xingat..ehehe yg fasha mabuk yea..ekekke...

pakcik; sekali sekala tgok gosip