Khamis, 9 Disember 2010

Idea Menulis di perlukan segera..!!

cari benda tersembunyi?

lama ke i menyepi...takdela sepi sangat kan..cuma ide banyak lam otak ni..harus kongsi di sini atau di muka buku sahaja?..kalau di sini boleh tulis isi terus sekali huraian (wah cam cikgu BM lak)...harus BM dulu dapat A1 kan?...tapi yg hakikatnya hado je.....ehe

kalau di muka buku tulis satu ayat waima satu huruf jea berjela2 kawan2 si comel ni akan membalas...paling aktif peternak kura2 berjaya 3 sahabat tu,,,ehee (kutuk disini dorg bukan tau pun)...muhahahahah (gelak jahat)

tanya seorag kawan " eh ada blog yea... rajin menulis bnyk idea dia?" dan si tuan empunya tanah menjawab " semua org boleh menulis,tulis jea apa nk tulis xyah idea2"... btol x jawapan si tuan tanah ni..? sila jawap yea...

tapi hakikatnya si tuan tanah mana ada aktif menulis xcaya tgok...sekejap ada sekijap ilang..dah macam chipsmore...mau jea ada bakat menulis dan menghiburkan..bila org baca leh senyum2 simpul..hakikat nya yg hado?... (asal kali ini bnyk perkataan hakikat?)...abaikan...
si tuan tanah ni menulis berdasarkan mood..kdg2 idea menulis berjela2 nk dtg dtg tapi si tuan tanah tahan jgn bg tulis sbb tuan tanah xde mood....kalau takde mood camner nak adun ide menulis jadi baik....

ehe.... mcm guru bahasa lak kan kan kan?...(dah2 la menipu)...ekeke... so pada pendapat anda adakah org yg pndai menulis dan bijak berkata2 dia mempunyai idea,atau menggunakan mood atau jugak sememangnya dia punya talent (wah speaking london) yang semula jadi...?

jawab jgn tak jawab...

kalau tak jadi lah seperti gambar diatas?...ayat tergantung atau dia blum lulus belajar bahasa?...


http://www.emocutez.comp/s: <--------gedik betol sebelah ni..naik menyampah pulak..ehe

1 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

YES!!!... emang BERUNTUNGKAN... sila la masuk tanya..... huhuhuhuhu