Khamis, 25 November 2010

Updated Penipuan belian Online





Gambar kat atas ni bukti saya mintak balik baki, sebab dia janji nak bagi balik..lantak la RM5 pun janji itu hak saya kan?...

bila saya msg dia kata mintak baki dia tak balas langsung..so pagi tadi saya msg lagi kata dia blum reply email saya then dia jawab dah..so saya check yup memang ada.
xtahu nk uat tutorial camner

saya mintak dia send tutorial lain then diatas tu jawapan dia..siap dia nak ber YM lagi dengan saya yang dia akan ajar step bye step...

saya tak kesah pun ttg penerangan tu sebab saya pun tahu cara nk menjahit jugak...tapi kenapa dia buat customer dia mcm ni...

kalau nak meniaga kena la cara yang baik...sebab dia semua peniagan craft jadi xsedap duduk sebab mestila customer akan jadi was2 nk order kat internet lagi

selama ni saya hanya mendengar..ingatkan kat luar negara jea menda ni terjadi tapi lam malaysia ni pun ada jugak orang mcm dia....



http://www.emocutez.com9/10 rezeki adalah dari perniagaan

2 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

mcm2 orang nih kalu nak menipu... ntah le....

9/10 rezeki mmg dari perniagaan... tp paham kah apa itu 9/10 tu ?... semata2 pendapatan yg diterima @ ianye termasuk lah dari layanan..... keihklasan.... kejujuran.... hubungan dengan pelanggan.....

yg kita tau 9/10 itu hanya pendapatan je.. patut le orang MELAYU bila buka bisnis... lingkup.... tak paham konsep 9/10 tu apa....

ejdeejasmi berkata...

btul tu pakcik....ehe..dorg tahu nk untung jea