Khamis, 18 November 2010

Kemalasan Lagi

Selamat hari raya aidiladha...xterlewat lagikan nak ucap selamat hari raya kat kamu semua kan kan kan..

walaupun mood raya semakin nipis adakah ini pertanda awal kita akan tua...oh nooooooo.. im still muda belia lagi..uhuhu

semalam adalah hari suram tanpa mengalamai atau merasai suasana raya sendiri...uhuhuk...

malam dah siap prepare masak2...uat mee goreng pagi tuk my hubby ngan ayah mentua sarapan sebelum ke masjid untuk solat sunat raya

then masak mee tomyam untuk tetamu..tetamu ke?..ada ke tetamu?...uhuhu

seperti biasa,siap2 kan diri then ketuk2 Hp yg cabok tu mesej kat lin..nak g raya umah dia..makan laksa and yang sangat2 di idami adalah lemang..nyum2... 2 ketul cukup..ngan rendang...kenyang...

ke umah shah pulak..makan coklat dari langkawi jea..sbb dah full perut ke umah lin...eheheh

then en suami tanya nak kemana?.. dan dengan cakap ntah la...so dengan dedikasi en suami ajak ke pawagam...uhuhu WTB (what the best)..eheheh g tgok wayang pada hari raya adalah heaven okay.

ramai jea pergi so pilih cite unstoppable...best gak..teruja..en suami nk tgok harry potter cuba jaya memujuk untuk tgk cite unstoppable ni dan ternyata mmg best dan penuh debaran..ehe

then pusing2 pekan tepeng untuk mencari sedikit barang...semua celah lorong kami masuk sebb selama ni pergi hanya ke tepeng sentral,tesco sahaja..kali ini cuba menerjah ke lorong2 haji taib kecil pulak....ke pekan lama

kaki siap lenguh bagai then balik....siap2 diri dan tido...apakah erti hari raya semalam..

jangan la aku ajo anak aku nnti raya itu adalah hari ergi tgok wayang..mampuih failed subjek BM anak aku nnti..ehehe

itu je cite untuk hari ini dan semalam..rangkum sekali..kan penyakit M tu ada..




entri tiada gambo..maaf yea...dan apa kena mengena tajuk dengan isi...layan jea la

Tiada ulasan: