Isnin, 18 Oktober 2010

Give away label from kak zue

dah lama saya duk mimpi2 dapt label sendiri..so jumpa dis giveway..so terasa nk join


kak zue

so ini syarat2 nya yea
  1. Design untuk label (kata nak menang, nak suruh i print apa kalau takde design kan. hehe). tak kisah pun rupa apa, tulisan sahaja pun dah oke, asal korang gembira. Syarat-syarat untuk design label, seperti di bawah yerr:
    • size: 2" x 0.5"
    • background colour: white @ soft colour
    • maximum 3 line (toksahlah buat karangan kat label tu yerr. =P)
  2. Buat la entri sikit kat blog korang, takyah nak puji, membebel apa pun, just tepek *paste* design korang untuk tatapan umum dengan link ke giveaway nih. =)
  3. Akhir sekali, tulis komen kat bawah dan bagi link korang jugak.
  4. Dah selesai..simple kan? part design jela leceh sikit kot...sorryyyy.

Anyway, this giveaway is open for all. Tarikh tutup: 25 Oktober 2010

dan ini label saya yea

label saya..tapi nk 3 line max..t saya akan bg design lain kalau menang ye kak zue


Photobucket

5 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

huhuhu.. ok la tu.... pakcik nak juga la....

izue berkata...

ok bole je. hm..semua dah complete. so thanks ye join g.a nih. pakcik kt atas nih klo nk join, meh lerrr =)

ejdeejasmi berkata...

pakcik : nak tempah label tuk sapa?...tuk emi yea

ejdeejasmi berkata...

pakcik : nak tempah label tuk sapa?...tuk emi yea

ejdeejasmi berkata...

kak zue: thanks..yeay....dpt join