Rabu, 13 Oktober 2010

dia kata ni surat berantai tapi saya kata ini ancaman siber


salam and salute

rini saja jejak kaki kat umat pakcik dot..kalau buka blog tak pergi umah dia baca apa yg patut mmg xsah..penuh gelak ketawa...pandai pakcik ni manipulasi tajuk kearah kelawakkan..

so bila dah terjah tu TERBUKA la satu tgkap ni mau tak haru nama emi ada lam senarai yg dikehendaki..ketar dh lutut dh mcm penjenayah siber lah pulak rasa

so xnk main aci sorok ngan pakcik ni..nnti bukan apa terlebih popular la keluar muka depan harian metro anda yg dikehendaki macam ISRAEL tu...eh sila isreal...ehe

ini le soklan nye....

1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this award....

1. aku rasa dia x beberapa center sgt..kalau tak caya g tgok..uhuhu

2. ada bini yg digelar "My LUV" sayang noe bini dia

3. Despes berjaya walaupun aku syak dia ni despes majalah ujang tu ( Boss 2inggit)

4. cara penulisan ada gaya mcm pelajar U harvard..ekekekke (pakcik ni puji lebih tau)

5. sangat kelakar la pakcik ni........


ni mmg jawapan bodek sejati tau..sbb takut ancaman beliau

2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby...

1. suka main FB dulu tapi skrg dah jemu

2. suka menjahit..mcm2 dh jahit tpi baju sendiri xpandai buat..tempah kat org lagi...

3. ada seorg jea suami yg comel tu jea... minat sama lak ngan aku bidang pun sama dua2 technician..uhuhu

4. seorang isteri yg tak cukup rajin nk masak..suka paksa suami makan meggie..kejam kan..muhahhaha

5. yang lain apa lagi yea...anak mak kot sbb tiap2 minggu paksa suami balik kg..sian dia drive aku seperti biasa tido..eheheh


3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them...

1. eka:- cikgu sekolah yg kena mengajar di sabah sian dia ..ehee

2. anita:- rakan sejawatan

3. hafiz:- dak kecik yg belajar di U..jgn ikut pakcik dot tau

4. erli:- adik sendiri senang sikit nk paksa dia buat

5. umioni: ummi yg comel pada anak yg bernama oni..ehee

dah ler tu..yg lain kalu berkenan ambik yea

Photobucket




2 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

huhuhu.. pakcik nih sekolah takat tau menulis ..membaca.. meniru.. tu je le.....

mana de p U nyee....

TQ ambik award + tag....

E K A berkata...

sarawak la sayang... :)