Selasa, 7 September 2010

yeay dapat kad raya


thanks to alizan
lama dh tak dpat kad raya yg btol2 kan..nk jugak di gantung di pokok bonsai di rumah atu di lekat ke dinding...

10 tahun yg lepas mcm tu la kan..malam raya sebuk pasang langsir baru dan jugak sebuk cari dinding kosong untuk nk letak kad raya hasil dari kiriman kawan2...tambahan kalau umah ada banyak anak dara maka banyak lah kiriman kad raya misteri dari peminat2 yang tak di duga...arghhh zaman kegemilangan dah berlalu skrg takde dah yg sudi..ehe

yang best sebelum tandatangan terakhir pengirim ada siap pantun

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas

ATAU

pecah kaca pecah tong
sudah baca harap gantung

DAN yang tak boleh blah adik aku yg darjah 4 time tu terima kad raya dari peminat dia siap ada pantun

pen merah pen biru
u marah i love you
motip???? xtahu la..hahahaha..budak2 ni kan lain peelnya

sekarang zaman semakin canggih dari pesanan ringkas SMS, Facebook, sampai la ke email... hanya hantar cam tu je...kalau ada yg rajin nak print leh jea..print dah gantung..ehe

moga tahun depan aku dapat kad raya..rindu nk tgok posman lelah di bulan ramadhan...asik umah ni jea kan..mesti dia ngomel camtu,...uhuhu

P/s: to alizan selamat hari raya jugak yerk..maap zahir batin kalau ada salah silap
Photobucket

1 ulasan:

alizan75 berkata...

salam...
Terima kaseh kerana sudi menerima kad saya yg x seberapa ini.,
dan di kesempatan ini saya ingin mengucapkan
selamat menyambut hari raya maap zahir dan batin...
Semoga raya taun ini raya
yang amat beramkna buat anda..