Isnin, 19 Julai 2010

TAG Bag...

dapat tag ni dari cik mawar berduri...so harus menjawab di situ..amanah kan..eheh

* ANDA PERLU BUAT / ADA *

1. copy n paste batch mark BAG TAGS kat atas tu pada entry anda.
Done!

2. Mana bag yang sedang anda guna sekarang ?
ni ha sebesar ownernya..ekekke

3. Kenapa sy suke bag ni ?
sebab dia besar boleh letak kunci,beg,kamera hp.masukkan buku nota dan sebagainya...beli barang yg plastik kecik2 pun sumbat lam ni..ni la beg g kerja,g pasar,g tgok wyg,g supermarket...beg serbaguna

4. Pic anda dan bag tu ?
belakang tu sampel kerepek raya..meh la order..ehe


5. pengalaman dengan bag tu ?

pengalaman?..xada kot...tapi tula kot pengalaman bawak kemana2


6. kenapa anda rasa perempuan perlu bawak bag kemana - mana ?
lambang seorang wanita...tapi ada jea pompuan takde handbag tapi dia bawak beg sekolah..ehe..senang nk bawak ehem2...tambah time datang bulan...ehehehe

7. pandangan anda bila lelaki bawa handbag perempuan ?


maybe dia sayang awek dia kot..tapi dulu time bercinta tak pulak aku suruh husband bawak handbag..kawen pun sama...sian dia...malu

8. cara kreatif utk elak beg anda diragut ?
kalau jalan di tempat umum...saya akan peluk kuat2 dan letak di hadapan...uhuhu...kalau jalan kaki pastikan beg di sebelah lain..jln lawan arus yea..harus


9. bag atau kasut ? mana satu anda pilih ?

dua-dua aku pilih...sebabnya aku tak kisah..selagi beg tak putus atau koyak,kasut tak putus atau rosak selagi tu setia...uhuhuhu..memang tak bergaya langsung..tu la kasut g kerja,g jln,g memancing..hehehe..pakai selipar getah jea..simple kan..selekeh!!

10. TAG 5 orang kawan anda yang anda nak tau ttg begnye!

sape eh:
1. kak nida
2. tedi
3. eka
4. ch@
5. cik miminn

p/s: jawab yea nk tengok beg korg...uhuhuhu

Photobucket

1 ulasan:

ch@ berkata...

ooo mau skodeng beg kita eh :p