Jumaat, 2 Julai 2010

Penting ke word verification untuk komen?....

Salam jumaat

semalam cerita pasal jalan blog sekarang cerita pasal kod pengesahan..nk tulis omputih kang takut salah eja..kekekeke

so apa pendapat korunk penting ke kod tersebut...

bagi aku

1. amat menyusahkan..dah la dengan kadar kelembapan tenet oleh TM ni ianya amat menyusahkan..sbb bila kita isi kalau tak salah ianya akan jadi 2 kali paparan msg

2. kalau salah akan jadi pembaca nk komen pun naik fade up

aku ni dah la tahap kerajinan komen tu meluap2 ( metafora terlampau)...ehe..so bila ada kod pengesahan ni akan jadi mood tak baik..

kalau mood baik aku komen jugak..kalau takk hi hi bye bye jea la...ehe

ok sekian

satu lagi blog bila nk baca konon private pastu ajak org g baca blog dia..bila buka mula kena isi email segal.fade up ah.. dan juga " I WISH TO CONTINUE"..ntah apa2...

P/s: kang bgus blog kamu bukak jea org senang nk baca dan komen..dan orang macam aku ni pun akan jadi peminat blog kamu..sekian
maap terlanjur kata blog aku pun bukan best tapi ini pendapat peribadi...


Photobucket

2 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

biasa la tu... lain orang ..lain cara nye.....

susah nak memuaskan hati seme orang

huhuhuuh

ejdeejasmi berkata...

eheh btol2...tapi mebuatkan pengunjung mls nk g dah asik kena klik..nk masuk kena klik nk komen kena klik..aiyak