Khamis, 1 Julai 2010

Aku SUka Baca dan Tak Komen ...Cakap la silent Readers..Apolah

susah noe nak kategorikan aku ni..ehe..hard to discribe (ceh..speaking london )...ehehe...

aku suka ke blog kamu..baca dan terus baca kalau kerajinan melampau 4 kali kamu hapdet 4 kali aku g baca..ekeke..tapi aku tak suka komen..sbb apa?..sbb aku rasa kalau aku komen aku rasa aku tak menarik...ehe leh kan

banyak blog aku suka g Blog walking .(jalan blog)...aku ingat makan angin jea leh berjalan g blog pun jalan ke..yg aku tahu g melawat page..apa2 jeala..

ada yang aku rasa tak sedap badan,rasa kentut tak lepas,rasa makan tak puas,rasa mandi tak basah,rasa 3 rasa,macam2 rasa kalau aku tak pergi melawat blog dorang..ehehe sapa rahsia la kan..nanti takut TERBANGGA pulak owner blog tue

maybe orang pun sama..datang blog aku just melawat..xnak komen..WEI komen la...halla

orang kata banyak komen kira blog korang popular..aku tak rasa pun camtu...ehe sebab xdpat terima hakikat blog tak popular ...shhhh diam2 tahu...

bagi kamu pulak camner?....datang ,baca dan komen...
ataw dan terus komen..baca tajuk dah tahu nk komen apa

atau baca dan blah....

salah satu aku tak suka komen kalau nk komen kena tunggu dia load ntri tu balik...bukak la new window...new tab ke?..nak kena ajo ke?

satu lagi entri dia panjang berjela..kalau tulis guna pen kilometrico 15KM xhbis baca lagi...yg tu tengok tajuk..tgok ending pastu aku blah..isi mmg tak baca dah..sbb aku sorang jea faham

satu lagi aku suka g blog yg simple,cumil jea dia tulis,funny2 sikit,ejek2 sikit,ngata2 sikit dll

aku tak suka banyak sgt glitter..mmg geli la dol..kunun cumil la kan padahal berpinar biji mata

dan paling FADE-UP orang tulis "NI BLOG AKU AKU PUNYA PASAL"...kalau ko syok sndri baik beli diari tulis letak bawah bantal..kalau ada kunci kecik lagi elok...ehe..org tak baca


P/S: aku tak suka panjang tapi aku tulis panjang..apo daaaaaa




Photobucket

4 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

pakcik baca.. kalau pjg sgt.. skip sikit... lps tu komen yg mengarut² sikit.... dah la...

lagi pun blog pakcik tu sekadar suka² je... tak pekdah utk org ramai.... jdnye tiada mengharap orng berkunjung..

kepada yang dtg... u re welkam N TQ....

ejdeejasmi berkata...

halla...low profile lak..tapi blog pakcik emi mmg suka komen.tapi komen lerik topikk

Mawar_berduri berkata...

selalu gak jenjalan kat teratak Emy ni..tapi kekadang tu tak tau nak komen ape ....so jalan2 makan angin je la

ejdeejasmi berkata...

halla honeymoon lah ngan page emi nie..tq ...and welcome ..dtgla lagi