Khamis, 6 Mei 2010

duhai hati tabahlah hati

arghhh feeling lak tetiba dengar lagu....napew eh mudah tersentuh lately ni....uhuhu...jgn la mcm tu uhuhu...

13.5.2010 ni genaplah usia perkhawinan kami yg ke 1tahun 5 bulan...masih lam mood sayang menyanyangi dan honeymoon

sering kali terdengar pertanyaan "dh preggy ke?" ermss cam susah lak nk jawab..kalah soklan SPM dulu...ekekkeke

kalau la saya boleh dpat segera..mau jea hari kawin tu esoknya pregnant...tol tak..tapi sapa tahu kuasa ALLAH s.w.t...mungkin ada hikmah tersembunyi

dari hari ke sehari cam sedih jea bila dengar kawan2 sorg demi seorg dah pregnant..pengalaman dorng tu cam nk jea rasai sama....lak tuh kadang2 aku lak yg teruja lebih...sabau jea la..ehe

ntahla...kesian en suami dah la dia dua beradik jea....kalau ada anakkan lebih meriah..ehe...bukan rezeki kita lagi la sayang...hari2 kita berdoa...mungkin ALLAH blom lagi mahu makbulkan doa kita atau DIA rindu sgt nak dengar lagi rintihan doa kita...DIA takut kita lalai bila kita gembira dan lupa akan DIA..

aduhai jiwa dan hati jea tahu..ni la kalau duk sorg asik touching jea...kalau ramai2 lupa masalah...tapi takde anak itu masalah ke?>..tak la...mungkin hikmah...

ok la...takleh tulis bnyak2 kan berderai pulak...ekekek

P/S: untuk My Hubby saya sayang anda banyak2..tak perlu harta bertimbun,cukuplah kasih sayang dan gurau senda kamu yg banyak itu...saya sgt bahagia dengan kamu...uhuhu.. i LOVE u lah...muah



Photobucket

2 ulasan:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

hepi enibeseri....

joijoi80 berkata...

bersbar yea.. emy... sampai masanya adala tu...