Isnin, 17 Mei 2010

Bila Memancing menyebabkan ketagihan tahap gaban



ini adalah gambar original tanpa perlu melutut dan merayu kepada Mr Google...uhu..bangga jea aku nie..ehe

dah lama tak memancing..ini semua gara2 TERbeli pancing la ni..2 batang pancing (btol ke peritbahasa aku tu) yg berharga sangat mahal bagi aku..leh makan 2 kali KFC,Mc D dan pizza hut selama seminggu...uhu..sgt tak suka sebenarnya nk beli mahal2 tu

dulu aku lebih suka pakai batang buluh yg di tebang di belakang umah mak aku jea...tali yg di ikat pada kotak rokot yg lebih sebiji batu pemberat dan mata kail...best tyme rentap bila lawan ngan ikan..teringat lak port lama kat tali air di kg aku dulu

skrg dh modern,kena guna yg ada moto bagai..aku sebenar tak reti guna tu yg aku kata tak suka..ehe...bila dah bljar dari en Boroi iaitu my hubby langsg jadi super expert...ehe

dan kerana ketereran itu la (belit lidah woo) tiap kali g mancing tak pernah balik ngan tangan kosong..terer tak?

sabtu lepas aku leh plak sampai 2 pagi melepak di tebing sungai semata ketagihan memancing yg tahap kritikal...kalau kat umah tido pun syiok..tpi kerana layan ketagihan tu tak sedar dh 2 pagi...ehe

ikan pun tahu nak tido, patut la malam tu kurang menjadi,aku yakin semua ikan dh tido...uhu...

malam ni masih nak meneruskan aktiviti itew..mintakla tak ujan kan...t naya jea...uhu
Photobucket

Tiada ulasan: