Jumaat, 5 Februari 2010

~* Duit Aku lesap kerana MAYBANK U2*~



berita ini terlalu sedih..halla btol2 sedih..hmpir gila aku dibuatnya..mana tak nye duit simpanan aku hilang gara2 internet banking..padahal aku tak guna pun internet banking...semua manual..beratur panjang2 untuk bayar bil segala...

aku susah hati sangat..duit yg aku kumpul sebulan hilang sekelip mata di MAYBANK...

aku harap jadi peringatan kepada semua..berhati2 ngan akaun anda....bahaya la MAYBANK ni...tak ada JAMINAN keselamtan pada customer..


Photobucket

12 ulasan:

Eldy berkata...

terlogin website palsu ke ? atau hilang cam tu jer dgn Maybank2u.com ?! bahayanya !

alizan75 berkata...

Mungkin user dan password awk telah dketahui org....
Sbb tu dia dpt login acc awk...

sI tEDI berkata...

serius ke emi?

aku punya CIMB. aku masukka IF ngan Pass. sebbaik CIMBclicks dah blok walaupun aku masukkan ID dan pass seperti yg di minta

zella berkata...

uish...camner ni??
sy slalu guna maybank2u...
takut la...

dh buat report ker??

ejdeejasmi berkata...

ELdy: tak login mana2..tau ilang terus...allah sedihnya

allizan75: id ngan pass dah lama block..bila check status ngan maybank tadi dia kata org tu una internet banking transfer duit tu

TEd: Cimb takat ni security kuat dari Maybank..maybank senang2 je org leh transfer duit tnpa permision

zella: dah report dh..maybank akan siasat tapi tiada jaminan duit akan dpt balik

Naurah Napiha berkata...

alahai...sian nye ko..aku selalu gune maybank 2u..hbs la klu mcm ni..teruk tul maybank nih..

Naurah Napiha berkata...

alahai...sian nye ko..aku selalu gune maybank 2u..hbs la klu mcm ni..teruk tul maybank nih..

zirro berkata...

aku rasa ade dalang dalam maybank tu sendiri... selalu mesti duit tu hilang ke indonesia.. aku pelik la, camne leh diaorang amik.. memang jarang la nak dapat balik.. aku doakan semoga ko dapat balik duit tu.. amin..

Anarm berkata...

untuk keselamatan, time login di maybank2u, pastikan URL die bermula dgn 'https'.. bukan 'http'..

lepas signout maybank2u, sila clearkan cookies, cache atau ape2 je di browser korang..

TAIPINGMALI (TM) berkata...

Saya juga mangsa Maybank. hilang RM1600. dalam tempoh satu tahun. Puas komplain dan buat laporan polis tetapi tidak berhasil. Lapor kepada Biro pengantara kewangan pun tidak berhasil sebaliknya mereka kata pengeluaran itu betul. masalahnya saya tidak pernah pun buat kad ATM. sebab bukan wang gaji yang disimpan sana,,,

ejdeejasmi berkata...

TM- yeke...hbis tu sah2 yg emi nye ni duit tu di transfer ke luar negara...bila plak emi ada sedara mara sepupu sepapat kat sana..huhu

Inspirational Jewelry Wholesale berkata...

Kreatif la blog you hehe

i have found one-good search engine that we all can use to find someone. Such our lost family member/cousin/friend and etc...
so if you all don't mind, please visit this website

http://your-people-finder.ws/

actually this website also invite us to joint their team/system in making money online, but the good news is they have setup the system and we just follow it...and more is you can earn $125 bonus if you have only one down line.

ok2, i understand, i don't want to make mess in this group, but if any of you like to join or not it up to you, i just deliver this news so that if any of you that already have experience in doing such a business like this, why not you try this program..

thanks

..............................................................................................
this group is just to share my experience, in my search engine program, please do not post any kind of promoting post in this group!
http://your-people-finder.ws/
Here are the 125 most recent payments that included the GUARANTEED commissions of at least $125. Note that the table below does NOT show all payments to all affiliates - just the 125 most recent payments which included the guaranteed $125.

As of Feb. 23, 2010, $626,226.55 has been paid in total commissions, of which $113,375.00 was the guaranteed commission of at least $125! To get YOUR share of these commissions, simply complete Step 1, 2 and 3!
https://acme-people-search.com/user.125proof.php