Rabu, 4 November 2009

~* Jawatan Baru Kah ? *~

salam..wah dah lama tol tak hapdet ye..gila bersawang tol blog ni..tak percaya tgok la entri terakhir bila? dah bulan lepas hanya 5 kali je aku hapdet..hahaha..

malas la skrg ni..ntah la...mood berblogging seakan hilang...aku kena guna2 ke?..hikhik..astagfirullahalazim....ada lak kat situ..vitamin R tak cukup sebenarnya..so Vitamin M cross line la apa lagi

skrg aku gila berfacebook...bukan gila duk menulis entri tapi gila dok main game kat situ..asik masyuk je..sampai nk tido malam pun leh lagi dok sembang pasal facebook ngan suami..hahaha...penangan gila la ngan facebook...adoi

ok berbalik pada tajuk entri aku tu..ooooo opss jangan salah faham ye...bukannya naik pangkat jauh sekali dpat kenaikkan gaji..tu cuma kerja terpaksa rela..tapi ok la..skrgnya aku ada pengalaman disitu dan pengalaman itu dihargai oleh mereka...ceh

so nnti bermula lah kerja aku...ari tu aku dh buat satu di sk laneh lubok merbau..masih ingat kan?..semalam aku dapat surat perlantikan ni secara rasmi...laku nnti kalu aku mintak kerja lain..hopefully..amin

letter head tu?..dari mana see..hikhik
Pengerusi/Ahli lembaga pemeriksa( ahli je la)hikhik
sain tu yg penting tu

ok la tu je untuk arini..nnti aku tulis lagi ye..if ada kerajinan...doakan aku rajin ye..hiihi

Photobucket

7 ulasan:

Legasi Piston Pecah berkata...

congrats yek

sI tEDI berkata...

surat 'besar' tu.. berguna nanti

ejdeejasmi berkata...

pston- thanks

ejdeejasmi berkata...

tedi- lesen besar untuk mintak kerja lain nnti

Hayati berkata...

emy nie lagi rajin dr yat....
yatnye blog lagi la bersarang..ciap ada bende beranak pinak nti...huhu
nti bleh bg tips2 utk wat pelupusan yerk..

Pok-Din Inc berkata...

bleh ke ft jadi pegawai pelupus.
itu ko mohon ke..
atau dorg yang tawarkan.

google berkata...

huhuhu.... dasat le kamu...huhuhu