Selasa, 13 Oktober 2009

~* Ulang Tahun Pertama Blog *~



today adalah anniversary blog aku yg pertama...happy birthday..hiihiiiii



Photobucket

9 ulasan:

zlan berkata...

selamat menyambut ulang tahun yang julung kalinya..eh betul ker ayat ana tu..heheheh.dan semoga terus berblog dgn idea²yg lebih bernas lagi...

zlan berkata...

yeyeye dapat hadiah...ana dan send dah address saya heheeh.
shoutmix tu saya bukan tak nak letak tapi.kat opis saya dia block la...walaupin saya pakai broadband pun benda tu saya tak lih nak layan gak...tq

dotblogspotdotkom berkata...

happy behday to ur blog...

moga blog ini terus wujud.... jgn takat nih je ye... huhuhu

sori jrg jengah.. bukan lupa tapi x ingat... huhuhuhu

zai kulim berkata...

selamat menyambut ulang tahun..

buat ler contest@giveway ke??

BeMiE berkata...

hepi besdei.. smg pjg umur.. hehehe

ejdeejasmi berkata...

zlan- tq ye,,..insyallah

ejdeejasmi berkata...

pakcik- mmg la tak ingt sebb tak sefofuler pakcik..tersembur air liur sebut..huhuhu

ejdeejasmi berkata...

zai- dah buat dh la...tgok entri bwah sikit..huhuhu




bemie- tq very much

LIEZ. berkata...

hepi bday 2 ur bl0g!!

btw,nice bl0g babe..