Rabu, 19 Ogos 2009

~* S.E.L.A.M.A.T B.E.R.P.U.A.S.A *~

Salam ramadhan yang bakal menjelma beberapa hari lagi..tak sabar rasanya nak berpuasa kali ini..yela tahun pertama berpuasa dan menyambut lembaran dengan suami tersayang...Jiwang sekejap..hikhik...horeyyy


di kesempatan ini emi ingin memohon jutaan kemaafan kepada semua rakan taulan,sahabat handai,kalau terguris sepanjang terjebak ngan bidang penulisan blog ini..maap ye..dari ujung rambut sampai ujung kuku kaki...huhuhu...


maaf dah lama tak update..bukan apa..lately busy sangat....pastu kamera tersayang telah dicuri dengan kebenaran oleh suami...tu yg blurr jap tu nak report apa lam blog ni...hhihiiih...

so itu jela kot...taknk membebel dan...maaf zahir batin dan selamat berpuasa untuk seluruh umat islam...


Photobucket

6 ulasan:

BintangHati berkata...

selamat berpuasa buat emi n hubby...sama2 la kita...

khaLifah feDi berkata...

emm oic ala pic boleh cari kat gugel kn..

selamat meymabut ramadhan jugak buat kamu dan suami hee~

Hayati berkata...

selamat berpuasa...
sonok yerk first sambut puasa n raya sama2...
pape pon maap zahir n batin no...

ejdeejasmi berkata...

bintang hati- akak nurul selamat berpuasa jugak untuk kak nurul sekeluarga

ejdeejasmi berkata...

fedi- kat gugel bukan pic ori...selamat menyambut ramdhan jugak uat fedi

ejdeejasmi berkata...

yat- selamat berpuasa untuk yat...takpe nanti yat jugak akan merasa beraya bersama suami...sama2