Selasa, 4 Ogos 2009

~* Jom tukar IBU Baru *~

Jom kita tukar IBU baru..hihihi..ok semalam emi setelkan satu desktop ni....ermsss dulu dia pakai win 98 dengan 20GB Hard Disk dan 128 MB Ram...so dia nk tukar ke Xp...nak tak nak terpaksa la tukar isi perutnye....


so bahan2nya adalah:
1. motherboard
2. prosessor
3. Ram
4. Hard disk

so proses pun bermula dari kuarkan isi perut lama..mcm doctor lak...tak dpt operate orang operate pc pun jadi la ye..huhuuu

dan diatas adalah segala prosesnya hingga la proses memformat HDD..so siap...dah leh guna untuk komputer chief clerk....ok selamat berkerja...
Photobucket

5 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

ibu baru.. memang tak menahan...

blh la buka kedai pc... pc koner bersama emy

huhuhuhuhu

ejdeejasmi berkata...

jom....pakcik jadi assistant ye..ceh...nk je jadik boss...bila lagi nak arah2kan pakcik..ye tak?...hikhik

lizz berkata...

cheh. ingatkan tadi nape ar nak tukar ibu lak:P hehehe

Fakir Andalusia berkata...

wah,
dasat arr ko. dah boleh operate pc dah.
xleh cari makan la aku pasni.

Tanpa Nama berkata...

mmg hebat lah... pasang board baru.. teman pun x taw wat.. ehehehe..