Khamis, 18 Jun 2009

~* Yes Saya LULUS induksi *~


ini sijil yang saya terima minggu lepas..dari tempat lama dan diredirect ke pada saya..thanks kak ati..






see dah lulus..hihii

tadaa saya dah leh confirm...hihiii...alhamdullilah tahun ni saya dah leh di sahkan dalam jawatan..amin...

P/s: semoga saya terus jadi pekerja cemerlang dan penuh ngan kesabaran untuk menghadapi kesulitan

semoga ALLAH S.W.T sentiasa menetapkan iman saya dan menjadikan saya seorang pekerja yang dirahmati..amin..




10 ulasan:

Yanmie berkata...

salam emy...

wah tahniah yea..

haruan tasek berkata...

tahniah

<< s| tED| >> berkata...

tahniah!!
salam kenal :)

BeMiE berkata...

wahhhh bagus2... selamat naik pangkat.. kekekee

ejdeejasmi berkata...

yanmie- thanks akak..

haruan tasek- tq haruan

&it- tq,...slm kenal jgk

bemie- thanks..doakan ye spy emi naik pangkat..hihi

Lieza berkata...

slm...thx sbb bagi link utk templete nie.
n tahniah bab lulus induksi.. tgu confirm je lah kan!!

ok ttg nak wat snow tur sy kene ajar satu persatu kat blog nanti.. insyaAllah...

Pok-Din Inc berkata...

ish dh dpt ke..
aku nye ari tu bln 2 lagi..
sampai lani lum sampai2.
.
semua2 da setel.
tinggal nk dptkan sijil tu je.
.
hehe. pape pon tahniah.

Tazkiyatunnafs berkata...

Selamat ya tukeran link yuk??

sya berkata...

salam kenal
tahniah..
cepat ye dapat result..
kitorang tak dapat2 lagi.. huhu..

Excel Management berkata...

Thaniah kerana dah lulus peperiksaan