Rabu, 24 Jun 2009

~* Kerja..Kerja..kerja..bila nak habis..*~

hihii..tajuk je macam tensen kan?..tapi takde la..cuma lately busy sgt dan otak semakin tepu untuk menulis...maybe tangan pon dh krem..hahahha..

aku ada banyak gambar yg perlu di edit..ahhh busynya..ceh...ok meh la tgok psgn yg aku dh siap...takla cantik mana..tapi leh la dr takde kan..hahahah..



Majlis Pertunangan safura & Lan

Majlis Persandingan Hanim & saaim

Majlis Persandingan Silawati & Firdaus

7 ulasan:

haruan tasek berkata...

nama isteri gua silawati juga...ha..ha..

dotblogspotdotkom berkata...

biar sakit kepala pasal memikirkan keje yang banyak...jgn sakit kepala memikirkan tak de keje....

kalu tak de keje...sape nak bagi kita makan...huhuhuh susah juga tu...

ejdeejasmi berkata...

@ Pakcik-hihi...mmg kerja byk tapi kalau uat2 byk kerja pun susah gakkan?...

@ Haruan- maybe tu kamu kot.hihihi

mrberett berkata...

rajin edit gambar ya..bagus2 =)

Naurah Napiha berkata...

salam...wa...cantik nye gambar2 tu..sape edit??aku pon ngah bljr gne photoshop..xsush..tp skit mte sbb nk edit gambar tu..he..salam perkenalan..

ciare (^_^)v berkata...

ehh buat partime pictures editing ke? =D

ejdeejasmi berkata...

@ Mr berret - hihi..bukan rajin..kerja..

@ Naurah - Akula edit..tapi takde la lawa sgt mcm org2 pro nun...huhu..aku sgt sakit ati gila jeles tgok org pro edit..dengki2

@ Ciare- yup part time je..