Khamis, 11 Jun 2009

~* Award dan tag *~

welcome back..huhuu..penat tul.. cuti sekolah ni..walaupun tak de pelajar aku ttp penat..hihih..

kali ini aku mengupgrade makmal komputer supaya ceria seperti aku..walau pun takde bakat seni..bakat terpendam ada la sikit2..hahahahaha..

so kerja pun belum siap..bayk komputer nak kena setting balik.dari A to Z dan nak di arrangekan kedudukannya..so aku nak rehat jap..merindu pada blog aku ni..asik jadi silent readers je pada blog sendiri..haru tul...

so en BEMIE sudah jerit bagitaw ada award so aku nk langsaikan jeritannya dengan aku nk jerit balik pada dia..hihi...

dan satu lagi tag lak dari adik aku ERLI...huhu..tahukah kamu kakak mu ini penat..adoi...

dan kad salam perkenalan dari cikgu farha yg comel itu..

so meh la tgok award,kad dan tag dari dorang..





Wah siap ada rules tu...huhuhu..

1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link.

- dah dinyatakan diatas ye


2) Pass the award to 15 other blogs that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award.

- wah ramainya...emi nak bagi kat semua followers..thanks sebb follow emi..ambik la award tu..ikhlas dri emi..silakan..


dari erli lak




1. Award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly.
- adoi lagi ke..semua friendly dan baik ati..sumber insipirasi gak..so to follower ambik ye..sayang korang..

2. Make sure you put the recipients' names here, along with their links.

-banyak tuh

3. Let them know about this.
- ok nanti aku akan jerit kuat2..attention!!!!..hihihi

dan finally dari cik farha..thanks ye kawan...comel kad anda secomel anda..salam perkenalan jugak..






4 ulasan:

haruan tasek berkata...

banyaknya award

ejdeejasmi berkata...

hihihi..org popular..hihik..xla..tu tanda perhargaan org pada kita..so hargai...encik haruan pun boleh ambik..silakan...

BeMiE berkata...

ikan haruan ni makan pun bagus.. org tua2kater elok utk ibu2 yg baru lepas bersalin... kekkeek

future phenomenon berkata...

salam tumpang ziarah. jika ada yang berminat dengan teori konspirasi, sejarah nusantara yang hilang, sufism, kebangkitan akhir zaman..sila lah ke nusanaga.blogspot.com

harap salam ukhwah akan bertaut demi masa depan..sekian