Jumaat, 29 Mei 2009

~* Tag dan Award *~


Thanks To Kak Yanmie..coz sudi kasi award ni..hhihii..ingat gak kak adik yg comel ini ye hikhik..tapi yg sadisnya tu award BER tag..so meh kita lihat apa yg ada disana..


Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.

Dah siap Mem..hihii..mmg cute sungguh


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Dia ialah adalah seorang isteri dan mempunyai dua orang anak,sekarang ngah menjalani proses menyingkirkan lebihan lemak di badannya..hikhik..dah berjaya dah tu..syabas

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

fuhs 10 eh..adoi byak tu..hihi

1. [ FAKTA ]seorang juruteknik komputer yg berkhidmat di sekolah
2. [ FAKTA ] isteri kepada Mohd faizal b abd Rahman
3. [ FAKTA ]baru bertukar dr gerik ke kuala Kangsar
4. [ FAKTA ] Sedang mengikuti kelas aerobik setiap isnin,rabu & khamis
5. [ FAKTA ] sedang berdiet jugak..hihihi..nk kurus la katakan
6. [ HOBI ] Menjahit dan aktiviti sulam menyulam
7. [ HOBI ] sangat suka memasak tapi sgt malas mengemas rumah..hihii
8. [ HOBI ] menyakat orang dan mengusik orang adalah perkara yg membahagiakan
9. [ HOBI ] menukar2 dan mencuba sesuatu yang baru
10. [ HOBI ] dulu saja mencuba dunia blog tapi akhirnya terus melekat dan menyukainya.


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.

1. Ayien26
2. Biskutz
3. Bond D killer
4. yan1e
5. Lizz<
6. Niza

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:
anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda

Yes mem..


2 ulasan:

haruan tasek berkata...

tak layak lagi aku dapat award

ejdeejasmi berkata...

memang nak kasi..tapi tak tau nk bgtaw kad ner.sbb takde shout out kat blog anda..takpe nanti emi kasi ye..tapi jagn lupa ambik award dr emi yg disebelah kanan tu..hikhik