Khamis, 14 Mei 2009

~* La Tahzan *~


la tahzan..jangan bersedih duhai hati..rini cukup sedih ntah la lately ni emo je..pantang silap nk marah pastu nak nangis...hiii..cengengnya erdayu ni..ermss....

aduhai hati bersabarla..mungkin musimnya.sejak dua menjak ni ada je tak kena..malam tadi nangis sorang2..ntah no reason yg munasabah..sebb kecik je..aku nangis..mula pk menda bukan2..

ptg ni pun nangis lagi..sib la suami memahami..agaknya dia mcm perasaan yg aku nak nangis..tu pas aku masuk makmal di follow kat belakang...sembang2..pastu dia ckp perkara biasa le tu.

thanks ye sayang sbb cool je..even kena marah pun ttp cool harap abang maafkan ayang ye..mmg tak terniat pun nak tinggikan suara....

sabarlah duhai hati..ermsss


3 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

menanggis la sepuas nye...huhuhuh..

tp elok2 kang jadi kassim selamat...

kesian kat chombi...huhuhu

ayien26 berkata...

nape ni?? ape yg xkne ni?

hmm...nangis la wahai kwn ku...klu itu mampu melegakan hati mu....dan semoga kamu tidak akan menangis lagi di kemudian hari....

dBa berkata...

sabr2..okeh