Khamis, 7 Mei 2009

~* Award Agains *~

Thanks pada setia sahabat kerana mengingati aku..hihii ada syarat tu lagi:-



Terma & Syarat Untuk Penerima Award Ini.

1. Letakkan logo award ini di blog anda.

2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui ?backlink? dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda

4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini



blog2 yang terpilih adalah:-

1. Kak Ruwaida
2. Kak Liya
3. Kak Yanmie
4. Kak nurul
5. yat
6. Mar
7. Bibie
8. sol
9. sufi
10. erlizawani

ambik la ye..tanda cinta sayang aku untuk korunk




5 ulasan:

@LiYaNNuaR berkata...

thanks darlingggg, syg skettt... muahhhh...

ejdeejasmi berkata...

hahhaha..byk pun tak pe..hihiii

sol berkata...

yg ni ke yg akk mau bg kat sy?

ejdeejasmi berkata...

yela sol..ambik yg itu

Yanmie berkata...

thanks...dh amik cuma x tepek lg..