Jumaat, 6 Februari 2009

~* Combind Sulam tangan dan sulam benang *~



ini baju yang akan di buat proses make over..so bawah ni emi uat sedikit lakaran.


First lakar corak pilihan anda..macam setiap kali emi cakap kan?ok corak dia tas ni emi nak uat kat lengan baju tadi Yang corak ni nak tempek di tengah2 baju..jadi tempelan disitu..emi dah tanda2 mana patut di sulam tangan,mana nak letak labuci dan dimana nak letak manik..ikut pemahaman anda..sebab anda yang nak uat kan...hihihiso meh start lukis melukis..ala cam dak tadika dedulu..hihii.maaf emi mmg takde seni..so mmg hncurla lukisan tu..

ok ni dah di transfer dari kertas lukisan tadi ke lengan baju
so ini lak untuk tengah2 baju tadi..nampak tak?ye tak brape nampak sebb itu hanya sketch sahaja
Last sekali ini yang sempat emi uat..itu hanya sulam benang ok..huuhhu..nak tgok full anda kena tunggu kemunculannya yerk


So tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..untillll finished..maybe cuti 3 hari ini emi akn siapkan..ok .


2 ulasan:

BintangHati berkata...

ok arr tu nnt tlg jahit baju kak nurul plak...kih..kih..kih

EjdeeJasmi berkata...

leh jew..meh nk tolong