Khamis, 29 Januari 2009

~* Sulam Riben *~

Ntah apa mimpinya aku telah berminat kerja sulam2 an ini..isk minat sentiasa berubah2 mengikut mood..huhuu..sekrg kegilaan lebih kepada aktiviti menyulam lak..even barang tak cukup dan dibeli satu persatu tapi aku sedikit puas di situ..


semuanya bermula ngan suka2..mana tahu leh jadi hobi and bisness..ceh..semuanya aku mulakan ngan konsep dan sedikit prinsip try and error..tak salahkan mencuba asal kita puas sendiri..mana la tau minat ni akan bercambah..


so meh sini emi tunjukkan semuanya apa yg di belajar arini..cukupla ngan asas..mana taw idea tuhan akan ilham kan satu persatu..hihii..









tadaa alhamdullilah berjaya..berkat kesabaran sedikit usaha dan pemikiran yg tajam aku rasa aku mampu lakukan..insyallah..amin

2 ulasan:

BintangHati berkata...

hu..hu smpat lg emi jahit manik....kat cni x berkesempatan..ader jer keja nk buat..hu..hu

EjdeeJasmi berkata...

semalam cuti so sempat le..hari ini mmg tak sempat dh..