Khamis, 29 Januari 2009

~* Majlis Pernikahan Dan Bertandang *~

Kali ini aku nak post pasal majlis pernikahan dan majlis bertandang..sebb yang lelaki tu kawan kitaorang so menghadirkan diri kat sebelah lelaki la...huhuu..


sebelum tu kami sendiri menyaksikan majlis pernikahn berliau..siapa beliau itu..beliau ialah En saiful Azizi & Pn Rabiatul adawiah...en saiful ini kitaorang gelar juga Que Haidar..kenapa? sebb mmg wajah nya seiras..sekali pandang mcm Que dua kali dan macam epoy la..hikhik..

majlis pernikahan diadakan pada Malam sabtu..di Kg Masjid Sayong kuala kangsar dan majlis bertandang di Beruas..jauh gak tu...hihii..so meh aku buktikan siapa Epoy dan Que sebenarnya..hihii.. Wajah tenang untuk akad nikah..eceh..tenang kunun..maaf blur sedikitMajlis membatalkan Air sembahyangNila La epoy..(ada mcm Que Haidar tak)..pink gitu..nice lak kaler ni bergambar kenangan ngan kawan x-Teknik Kuala tahun 2000-2001 dan x- PUO
( Dalam hadiah tu adala sebuah TV Plasma) mmg best deme ni..dulu aku dapat peti ais
Ni pasangan Bahagia..sedondon dan sepakat memilih Oren untuk Majlis epoy itu..

Tiada ulasan: