Jumaat, 30 Januari 2009

~* PhotoFunia *~

kali ini aku terjumpa satu menda baru..best gak untuk sape2 yang minat ttg editing ni.hihi..biarla kalau orang kata aku ketinggalan yang penting aku share..nape deme kedekut taknk share..

pernah dengar tak photofunia? ya kalau anda dah dengar and belum taw nak guna meh emi citer cket..kalau anda dah taw and taaw guna and tak nak info dari emi anda leh blah dari page ini dengan senangnye..hihii


so meh kita mula kan..ianya semudah ABC..kalau dak tadika akan nyanyi A-ayam makan padi, B-Burung terbang tinggi C-Cicak atas siling..hihii..mudah kan


anda hanya perlu melawat laman ini SINI

First step ~ Pilih template yang anda suka. scrol sampai bawah untuk pilih bahasa anda..harap maaf B.Melayu tak disediakan yerk..hihii..just klik icon bendera je kat bawah tu..



Second Step ~ klik Choose file..so pilih la gambar yang anda suka




Finally ~ Save ikut kehendak anda...

dan tadaaa..inila hasilnyeeee...selamat mencuba ye

2 ulasan:

Andrew P. berkata...

Terima kasih, aku suka Photofunia. Kemarin saya menemukan layanan lain di mana kita bisa mengedit foto-foto kami: PicJoke - gambar lucu itu memiliki banyak efek foto.

ejdeejasmi berkata...

thanks andrew for d info...nice sharing