Jumaat, 16 Januari 2009

~* Bayar Tag *~

Oleh kerana Pn krsty uat tajuknya hutang tag maka aku membayar hutang itu..ngeh2..busannye..nak blik jumaat2 ni suami berjauhan lak..bis nk masak nk sediakan bju melayu kat sape?.. makanya aku hny stay di tempat kije keseorangan..tido2 and lepak2..

so meh menjawab tag ini..adoiiii..best gak kena tag ni..skunk2 kita taw ada orang yang suka nak kawan ngan kita....

apa tujuan tag ni eh?...sendiri pon tak taw tapi suka tag orang..padan muka...huhuhu..tpi dengan tag nila uhkwah yang terjalin tu akan berterusan..so jgn la marah kalu kena tag ye..jawab je..kalu korunk tipu pon ada org kesah ke..hehehhehe..

meh2 bertag ngan emi


1. Anda rasa anda hot?
= Hotspot ada la...hot spring..ngeh2..apa yg hotnye..? subjectif..perghhhh..

2. Upload gambar kegemaran anda.
3. Kenapa anda suka gambar ini?
= lesung pipit tu..sbb sgt comel ( suka atila nk puji diri sendiri pon) sebb ramai dah tersangkut melihat lesung batu itu...huhuh..my hubby kata mata..dia suka mata aku..(aku sgt kesah)..huhuhu..ntah nmpk lain sgt..kenapa lam gambar aku sungguh fotogenik ( @fotogedik )

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
= 2 tahun lepas ngan ayien26..elly x-housemate aku belanja sebb dia dh jadi manager pizza hut kat IOI MALL puchong..huhu..so makan free la..

5. Lagu terakhir yang anda dengar.
= "Pelamin angan ku musnah " by Azie...sedap gak lagu lama ni

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
= format Pc bilik seni..brape banyak dia bela virus da...

7. Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda?
= " Dak Ayu" ( saudara sebelah ayah di melaka)..

8. Tag lagi 5 orang (tak bleh tag orang yang sama tau)
= kak liya
= ayien26

= yat

= ciare

= ika


9. Siapa orang nombor 1?
= ooo dia yang byk ngajar pasal blog ni..best dpt ilmu baru and baca blog dia yg sgt2 happening tu

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
= en Mohaz (jgn marah yat).ngeh2x

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
= sweet....

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
= senior sek teknik..baru jumpa rini lam blog..sungguh cumil.

13. Siapakah orang nombor 2?
= my honey bunny sugar bag..my beloved friend and my beloved kesayangan


4 ulasan:

@LiYaNNuaR berkata...

take note dulu yek... rasa mcm penah jawab dah... ti akak carik link dia... huhuhu... kalau tak jumpa... baru buat baru... ekekeke... anyway... thanks sbb sudi tag akak...
ngeh ngeh ngeh

SyAzMisHaterS a.k.a ika berkata...

hek2..oo..kene tag gini plak yerk..heheeee..ok...nanti malam ika wat k..ika tgh studi dgn kak yat wat 3 column ni..heheee

ciarexoxo (^_^)v berkata...

alamak..akak penah la jwb tag ni emi..huuu..xyah jwbla ehhh... ;)

yOnnA berkata...

same la kite ade dimple hahahha