Jumaat, 16 Januari 2009

~* Adik Cik KIKIN dan Ipar EN WIWI *~

Sape dia ni?..ni la syira..ipar baru mawi..ngeh2..xpe pasni mak ekin dh takyah lagi susah2 cri ustaz nk tarbiah anknya..sebab dah ada menantu "uSTAZ" menjentat yang leh nasihat anak2 nya..

Fuhsss sekali tgok gambar ekin jelir lidah penuh gaya mengoda mau tak mawi jauh hati dan makan hati kalu ada lelaki lain nk sup lidah ekin nanti..hopefully ekin bila dh bertudung jaga adab sopan sesuai ngan imej skunk

paling terkejut mawi uat statement ekin wanita pertama bertahta dihati...sapa INA yerk..(jgn sedap ckp tnpa pk) and statement ekin ( gementar sebab 1st time bersentuhan dengan mawi time nikah ritu)..ada je gambar ekin pegang tangan mawi atas meja makan sebelum kawen ritu...huhuhu...

layan jela semua statement mereka..

P/s: dengarnya planet marikh telah berputar melawan arah dari paksinya..menyebabkan matahari terbit di seblah barat dan selepas ini dijangka bumi pula..(nak kiamat ke)..gerunnya.....




2 ulasan:

uNa !! berkata...

erkk akk tu ikin ke ain 2 ea ?
heee nk bgusip gk neh
haha

Rjuna berkata...

bukan Ain tuh bukaaan hahaha (apehal rjuna nih)