Selasa, 9 Disember 2008

~* Two WEDDING's Magazine design *~

Arghhhh sakit nya tengah belakang emi harini..maaf yerk boss saya uat kije lain..udah takde kije..maybe before buka sekolah 2009 saya pomise setelkan semua kijebos suh tu..

ermsss ada jerk nak uat..skunk ngah edit and siapkan website sekolah..kije sepanjang tahun..so korunk leh la komen website aku..ok ke tak..www.smkdswm.net84.net..tapi lebih afdal kalu korunk buka menggunakan Mozila...hihi..jangan komen pape yerk.ngah kemaskini..

so harini aku siapkan 10 lagi gambar untuk diedit..so antaranya dua cover majalah ni..hihii..glammer gitu siap tulis dihujung bawah nun no fon aku ngan aku nye blog..

pasni aku akan menerima pelbagai panggilan dan terasa macam ERTIS lak..hakhakahk..angin minah jenin tol..

so mehla jalan2 kat page aku sambil usha2 dan komen la apa yang patut dan tak patut..leh la aku improvekan lagi..sayang korunk..muah2
1. Pasangan ZALINA & HAFIZ..dak zalina ni kawan secondary school aku..kitorg pangil dia nona..sbb dia cumil cam buah nona..and sweet gak..husband dia POLIS..so jgn nak ngorat dah bini dia..kang tak pasal kena tembak ngan senapang gajah...
2. Nur Jihan dan Hairin..si Jihan ni anak sedara kedai pengantin shila..huhu..aku tak kenal pon..tapi PAR aku kata kawan dia gak..dak jihan ni kije di SMK Dato` Ahmad Lenggong sebaga PAR jugak..dan si suami aku tak pasti kije sebagai apa yang pasti berkerja di Pej Tanah Lenggong/Gerik..wat ever la.
Hope both of diz couple hidup aman damai sehingga akhir hayat..pasni aku lak jejak langkah kome..fuhss dup dup dup jantung aku sedang berdegup..hikhik..im shy..k chow..

Tiada ulasan: