Rabu, 17 Disember 2008

~* Dah Start Kije *~

hari ni aku dah start kije..setelah 6 hari bercuti..cuti kawen la...my hubby pon dh start kije..next week baru kitaorang start cuti balik 10 hari. nak pergi honeymoon sekali..

hotel 5 star dah ada org sponsor pakejnya..tapi di penang..my hubby memang expert jalan penang but kitaorang tak taw apa yang menarik di sana? nak ke pulau jerjak ke? isk malas plak..

ermss cadang nak ke cherating je..pulau perhentian ke..kakak dah ajak g cameron highlands..cadangan awl nak ke langkawi..siap tempah flight..hihihi..tapi mak lak tak leh coz 23.12.2008 ada kes di mahkamah ( kes juvana)..24.12.2008 kena hantar adik g UIA Gombak..so gi mana yerk..semua ada hal ni..28.12.2008 ada kenduri akak naik umah baru pulak di ipoh..makan kambing..cuti kitaorang habis hari isnin 29.12.2008..

nampaknya kitaorang kena g cameron la..bulan 2 nanti baru arrangekan honeymoon kali kedua..

so sesiapa ada cadangan..leh la bagitaw..huhu

Tiada ulasan: