Isnin, 17 November 2008

~* TAG by Zelo 55*~

Arghh encik zelo nmpaknya telah membalas dendam..aku dh seminggu tak berupdatekan blog aku..bukan apa....aku kena kursus...huhuhu...penatnya...

so aku nk jawab la ni...ermssss ..thanks coz sudi tag aku..even aku mls pon aku tetap nk jawab gak..kuikuikui

1. What is the relationship of you and her/him?
ermsss...ntahla yg pasti nk nikah..huhu

2. Your 5 impressions towards her/him.
i) cool
ii) understanding
iii) dlm cool ada tegasnya
iv) senyumnya..dup dup
v) i love him

3. The most memorable things she/he had done for you.
ermmss bila dia 1st time dia nk ngorat..nk dgr tak?..huhu..kenal dia feb 2008 time kat kursus ft17 kat ipoh..last day dia tny nama,tempat and last dia ajak kawin..mmg pk dia gila tp ntah la mcmner ati terbuka..huhuhu...tpi bukan time tu gak kata nak..2 minggu kenal so i decide suh dia meminag if dia ikhlas..so tadaaaaa 17 Mei 08..bertunang and end dis year kawin..Alhamdullilah..i found my MR right..

4. The most memorable things she/he have said to you?
" Jom Kawin"..hihihi

5. If she/he become your lover, you will
" Married Him "

6. If she/he become your enemy, you will…
" Taknak la Kawan ngan dia dh"

7. If she become your lover, he/she has to improve
nothing coz i Love wat is him...

8. If she/he become your enemy, the reason is…
" Maybe i tak layan dia" hihihi

9. The most desirable thing to do on her/him is?
" Duk tepi Tasik and ckp akulah anugerah terindah yang pernah dia miliki"..

10. The overall impression of her/him is…
" Sempurna"

11. How do you think the people around you will feel about you?
" Tak semua org suka kita..so jgnla uat perkara2 yang menambah benci org pada kita"

12. The character of you for yourself is?
" Simple, tak kenal aku maka tak tahu..pastu aku jenis happy good lucky"

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
" Suka Makan"

14. The most ideal person that you wanna be is?
" My Husband till end"

15. For the people who care about and like you, say something about them.
" if aku tertido kejutkan..if aku terjatuh korunk tolong bgunkan...if aku slh korunk betulkan coz kawan yang baik itu ada lah cermin pada kita...so i love you all..much2"

16. Eleven people to tag:
1. Erliza
2. kak ruwaida
3. kak liya
4. Adibah
5. Harimau..ngaum
6. Arizs
7. Shoe
8.Hafiz
9.Mamat

17. Who is no. 2 having a relationship with?
kak ruwaida..kenal kat SMSIS..sama2 join koir...ingat tak lagi kak ruwaida?..huhuh..ada dua nama sama..satu ruwaida satu rawaida..kalu tak salah..ingat2 lupa gitu

18. Is no. 3 a male or a female?
Permpuan la..udah nama pon akak

19. If no. 2 and no. 4 were together, would it be a good thing
Maybe leh jadi kawan..reramaikan kekawan

20. How about no. 1 and 3?
No 1 adik aku la..No 3 kawan aku..huhuhu

21. What is no. 1 studying about?
My beloved sis...study kat IIUM..ambik ICT..ujung Tahun ni masuk GOmbak..Maybe tukar ke pendidikan..

22. Is no. 4 single?.
Single kot...tapi available tu tak tau la..no komen

23. Say something about no. 6
baik ati,kelakar...lom pernah jumpa tapi selalu Ym..ok la setakat ni..leh je masuk..huhuhu

3 ulasan:

~*Krsty_Pinky*~ berkata...

huhu..tentula masih ingat..
anyway..mmg sorg lg rawaida...anda btol:)

EjdeeJasmi berkata...

heheheh..ingatan masih kuat..wahahaha

@LiYaNNuaR berkata...

aisehhh... akak dah penah kena tag ini... tak caya... sila klik SINI...
so, kira settle ajo, ok... apa pun.. terima kasih sbb sudi tag akak...

pssssssst... next month akak akan ke Teluk Batik tau... ada family day gitu...