Jumaat, 7 November 2008

~* Busy *~

adoi minggu ni aku tol2 bz coz minggu depan aku dah takdder seminggu kat sekolah..pening2 ngan kad kawen yang baru di cetak,baru di potong and di gam..aku rungsing la..if ada seminggu lgi maybe aku sempat..coz semua cikgu akan cuti minggu depn so aku takleh la nk bg dah kad..t kata aku tak jemput lak...adoi..pening2..minggu penuh ke"busy"an...wahhhh help me!!!!!...ink priter lak hbis..cam 2 petaka menimpa..ni la kalu kije last minute..aku lupa lak yg minggu depan aku dh berkursus dan minggu depan gak minggu last sekolah..uearghhhhhhh

bersepahnya bilik aku..nk kena clearkan semua virus cikgu2 ni..before dorg serahkan pada sekolah
Tu atas adalah kertas aku kena g kursus..uwaaaaaa penat nya..
ngah print kad kawen....eheheheh

dah siap potong....
Dah siap packing..so leh dh bgi...

1 ulasan:

dBagHaNi berkata...

kau nak kawin dah ker?????congratssss