Selasa, 21 Oktober 2008

~* Special Birthday Present *~

Hari ni tanggal 21.10.2008 genapla 52 umur bonda tercinta..apa hadiah yang hendak di berikan e? adus penatnye nak fikir..yelah kalu beli hadiah untuk org muda tahu la,kalu yg perempuan tu hbis sgt perfume..ermssss asik terfikir2 hadiah untuk bonda ni..tetiba teringat yang mak aku mmg suka lipstik color merah terang/gelap.agaknya itu la yang paling patut kot..lgpon baru semalam dapat gaji..best gak la tangga gji dh meningkat ke tangga ke 2..best2 even sedikit syukur la gak kerja tetap,kerajaan so terjamin la katakan..


diam tak diam aku pon dh berganjak ke umur 23 tahun..dh besar panjang kalu org tua2 ckpla kan..huhuhu..
aku rasa nk uat surprise party for my mom..ok gak kan?..sekali sekala.apa la slhnya..ermsssss...tadi adik aku dh hanto sms " wahai kakakku dan abgku semua,harini birhday mak,so takder sorang pon yg wish lagi,tepon2 la ucapkan tanda sayang anda" lebih kurang gitu la ayatnya..hihihihi..aku pon hmpir lupa..buka lupa tarikh lahirnya, tp lupa hri ni dh 21.10..
so tgokla blik kije nanti,singgah jap kat kedai tgok apa2 g patut untuk hadiahkan kat mak..

1 ulasan:

elly ellyza berkata...

mu tak bagi pape pun...kuikuikuikuikui