Jumaat, 24 Oktober 2008

~* Say No To Streamyx *~

hoho..mmg patut pon..bosannye ngan perkhidmatan streamyx sekarang ni..mcm2 la yang di tawarkan..masa nk pasang bukan main janji2 manis ditaburkan oleh TM ...skrg susah benar..dengan low nye..huhuhu..aku pon tak fhm la..bukannya TM ni nk cari inisiatif untuk membaiki semua mslh tapi menambahkan masalah..


dengan memperkenalkan streamyx Mobile plak. dan mcm2 perkhidmatan..agaknya TM ni dh nk bank rup kot..dengan persaing Maxis broadband,celcom broadband yang makin kedepan...


bangkitla wahai TM..jika anda berterusan mcm ni alamak nya aku kena say good bye la..huhuhu....apa la nk jadi..nk buka page pon ambik masa berminit2..arghh..kalu la hari2 mcm ni alamatnya aku takleh dh nk buka tenet..
bila nk tamatkan perkhidmatan kena guna setahun baru leh tamatkan..TM tipu..hari tu masa nk pasang tak terangkan pon kat aku..huhuhu..sejak aku pasang streamyx ni dh 4 kali aku report kes..modem rosak,..huhuhu apa la nk jadi nie..
aku jadi naik nyampah lak plak..streamyx sucks..so beralih la anda ke perkhidmatan yang lebih efisyen..

2 ulasan:

botey berkata...

ermmm...aku gne x de masalah pon...
aku lgi duk ceruk utan kt sabah ni..ok je gne streamyx..aku wat report kt drg modem prob lok je sehari drg smpi...huhuh

NTvirus berkata...

botey,ko bernasib baik la... dapt servis yang bagus macam tu.. bukan apa,time balik kampung dan nak guna streamyx for internet money and wat asignment,time tu la ada problem..cik ayu harap bersabar ye...