Khamis, 30 Oktober 2008

~* Pusat Akses VS Makmal Komputer *~

ni la suasana pat kije aku skunk..first2 posting kena lak kat pat sendiri..untungnya..huhuhu..SMK dato` Seri Wan Mohamed.ni la first pat kije tetap aku..dulu dok lam bilik ngan 2 jejaka handsome bujang2 belaka..huhuhu..Mohd Hamdee Azlan Dan Mohd Azuhan...sape2 nak tackle leh contct aku..ihhiii
ni lak work station aku kat bilik akses..sunyi je..penuh kebosanan kena mengadap org2 yang tidak bertanggungjawab...ermsss..best ke jadi FT17 ni.. bosan adala..kena tunggu kerja..hakhakhak..

tapi pape pon aku bangga gak la jadi FT 17..tmbhn lak bila org kg tny aku kije apa..mak aku kata aku technician komputer..nmpk terkejut..hihihi..yela even kita taw kije kita tapi org yg tak taw anggap kije yg dimonopoli oleh kaum adam tu kaum hawa leh dpt..hebat sgt..

ni meja aku dulu lam lab komputer..biasala pat ladies tak sah kalu tak warna warni..sejuk je ada aircond..lak tu ceria kerana ada bunga sekuntum yang menyinari bilik tu..hakhakhak..aku la mangsa guraw senda dan sakat menyakat deme ni..sib aku jenis tak ambik hati..so leh jadi kawn and leh mintak tolong sentiasa..wah rindu plak nak duk sana..
tadaa ni la bilik aku skunk..pusat akses..menjaga para guru untuk key in markah exam,dak2 surf tenet..ni lampembikinan la..skunk dh cantik..huhu..aku hias cam bilik aku sendiri..even bosan pon sbb kije aku ngadap pc dan hampir rabun2 ayam..aku njoy jela..sekali sekali musuh ketat ku dtg menganggu..huhuhu..sape lagi azlan ngan zazili la....






P/s : lain kali kalu nk masuk bilik ni..jgn nk selongkar synye hp ngan beg ye...anak sape la ni...huhuhu ..jgn jadikan aku tag dh nak kawen kena kaco hbis2an..arghhhhhhhh...help me


Tiada ulasan: