Isnin, 20 Oktober 2008

~* Majlis Rumah Terbuka *~

arghhhh penatnye,...saktnya badan nieh..ermsss.sape la nk tolong picit..adoi..fuhsss lega nya semua dh setel..semalam aku uat umat terbuka semperna syawal.makan satay,kek,agar2,mee hoon soup,kue mueh dan sebagainya..penat sgt..tpi mujurla kali ni aku guna polistren nya pingan mangkuk..takla penat sgt nak basuh semua pinggan mangkuk..just cuci2 semua yang digunakan untuk poses memasak je..

thanks pada yang sudi dtg ye..kawan2 sejawatan dr ipoh dan kuala kangsar..syok sgt..ehe..thanks gak pada en mohd faizal coz dr awal sudi membantu..rajin ye dia..nieh syg lebih ni..

aku tak dpt agak la brape ramai yg dtg..yang pasti ramai la..hikhik..penatnye..tuhan sje yg tahu..sakit belakang ni..ermsss arini dh kije..arghhh penatnya

nasib kak ipar aku byk tolong, aku sempatla pengsan sekejap( tido)..huhuu..penat sgt..lain kali kena fikir dua tiga kali nk uat majlis ni..if takder adik beradik lain..takleh la uat sbb takder yang membantu...

k la lain kali if aku uat lagi aku jemput korunk ye..maybe next year aku uat kat umah sendiri lak ngan husband aku..hihihi..maybe suasananya lain sedikit..

Tiada ulasan: