Isnin, 13 Oktober 2008

~* Kata Kesat *~

Salam..just nak share kisah sedih harini..petang tdi ngah sedap2 melayan member sekerja YM ,siap ngan webcam bagai..aku tertiba di bUZZ..huhuhu..ada la satu mamt ni nk join venture nk ber Ym ngan aku..

so lebih kurang mcm ni la past setengah perengan dia ym ngan aku

MR x: jap eh ada kije
Aku: Ok
MR x: eh mana awak ni,tak nmpak pon,Cam Pon dh ilang (hakikatnya dia tak berwebcam pon ngn aku)
Aku: ada je,buta ke?
MR x : amboi Kesatnya Bahasa
Aku: Kesat mananya?
MR x: Kalu dh ada kat depan ni Maw je Penampor
Aku: Loh asal lak ni..guraw pon tak leh ke,ooo mintk maaf la tak taw lak ko ni jiwa sensitif
MR x: dr perkataan kita leh kenal org tu,mcmner lla dia ckp ngan adik beradik dia,mak bapak dia
Aku: (llam ati) mamat ni asal? nk judge aku,kenal pon tak?

ada la lam sedepa aku kena ceramah agama.walau berulang kali ungkapan maaf aku luah kan..cam aku ni hina sgt..aku just kata buta je..aku dihembur..huhuhu..adakah buta itu perkataan kesat? sian la kepada sibuta...

kepada mamat ni..jgn ingt kita ni bgus sgt..sape kita nk adili org.apa2 pon aku mintk maaf kalu buta tu bg kamu kest..nah kena sejibik aku..kuikuikui

Tiada ulasan: